Jan Heijdra

Security Channel Manager bij Cisco

Het is tijd om veiligheid boven alles te stellen. Met een geïntegreerde portfolio en toonaangevende threat intelligence biedt alleen Cisco je de ruimte, schaal en mogelijkheden om effectieve beveiliging te bereiken in een wereld van evoluerende bedreigingen. De beveiligingstechnologieën van Cisco komen samen in een geconsolideerd beveiligingsplatform voor het beschermen van jouw apparaten, netwerken en systemen tegen actuele dreigingen. Het platform voorziet in centrale verwerking en distributie van dreigings- en beveiligingsinformatie en maakt daarmee centrale signalering en mitigatie van risico’s mogelijk. Motiv, al 20 jaar toonaangevend als service provider voor cyber security, is de partner van Cisco die de technologieën aanvult met een spectrum van aanvullende diensten van gericht advies en lokale implementatie tot actieve bewaking door het Motiv Security Operations Center.

Sessie – 100% beveiligd met Zero Trust: een verhaal over de transitie naar een geïntegreerd securityplatform
Hoe houd je grip op de beveiliging met de toename van toegangsverzoeken tot uw netwerk, een toegenomen aanvalsopppervlakte voor cybercriminelen én een complexere zichtbaarheid van mogelijke beveiligingsgaten in allerlei systemen die aan elkaar gekoppeld zijn?
Cisco en Motiv gaan in op de Zero Trust architectuur en hoe deze toe te passen voor gebruikers, applicaties en de infrastructuur. Ervaren Security specialisten nemen u mee in de transitie van security met duidelijke grenzen naar een context gedreven (Software Defined Perimeter) securitybenadering.

Jan Heijdra geeft deze sessie samen met Bart Verhaar van Motiv ICT Security.