Jeroen Hentschke

Propositie Lead Security bij Telindus

Met ruim 10 jaar ervaring in cyber security heeft Jeroen Hentschke diepgaande kennis opgedaan in de volle breedte van het werkterrein. Dat security uitgroeide van een puur technologische focus naar een bedrijfsmatig en volwassen vakgebied, verbaast hem niks, hij maakte die ontwikkeling namelijk op de voet mee. Zo implementeerde hij end-point oplossingen, was hij een meedenkende gesprekspartner en verdiepte hij zich in de businesskant van security-processen. Jeroen heeft kennis van technologie, mensen én businessprocessen. En heeft ervaring met middelgrote bedrijven, overheden én corporates. Daardoor kan hij als geen ander het security-werkveld overzien. Zijn kennis en ervaring deelt hij met plezier, in de hoop dat hij organisaties zo helpt om hun security naar een hoger niveau te brengen. 

 

SessieLive assessment: hoe staat de security er binnen jouw organisatie voor?
Is jouw organisatie in staat om zich continu te blijven wapenen tegen cyberdreigingen? Een integrale security aanpak is noodzakelijk. Tijdens deze interactieve sessie stellen we vast wat het gezamenlijke volwassenheidsniveau is van de organisaties in de zaal en leer je hoe jouw organisatie zich daartoe verhoudt. En hoe zit het de prioriteit van security binnen jouw organisatie? Krijg inzicht in hoe je security op de agenda van de board kunt zetten.

Onderwerpen die daarbij aan bod komen:

  • Hoe goed is het zicht op verdachte meldingen of gedragingen op het netwerk?
  • Hoe verloopt het overleg over cyber security? Zijn er vaste momenten? Wat komt er aan bod en wie zijn daarbij betrokken?
  • Is er een communicatie- en crisisplan voor het opvolgen van security incidenten? Waar bestaat deze uit en wordt deze ook getest?

Tijdens deze sessie geven wij je inzicht in hoe organisaties omgaan met security en waar jouw organisatie staat. Je krijgt handvatten om je volwassenheidsniveau op het gebied van cyber security te verhogen en daarmee de risico’s te verlagen.