Lennart Pikaart

Benelux Sales Director, BitSight

Lennart helpt organisaties in de Benelux bij het transformeren van hun 3rd party security risk management en security performance management. Zijn achtergrond ligt in big data analytics toepassingen voor risk management en hij heeft voor klanten innovatieve oplossingen gecreëerd op het gebied van fraud prevention & data driven decisioning in risk.

Lennart is gepassioneerd over de balans tussen continue ontwikkeling en ironisch zelfbesef. Privé geniet hij van het gezinsleven, lezen en outdoorsporten.

13.00 uur – Versterk je securityketen: krijg grip op je suppliers
ICT-security heb je niet volledig zelf in de hand, want de beveiligingsketen reikt tot ‘buiten de deur’. Je business is immers mede afhankelijk van derde partijen. Data breaches ontstaan dan ook steeds vaker via externe entiteiten; leveranciers en partners. Voor goede cybersecurity is risk management van die third parties dus steeds belangrijker. Maar hoe schaal je dat op zonder dat dit investering in extra FTE’s met zich meebrengt? In deze sessie zullen we vertellen hoe organisaties Security Ratings inzetten om hun 3rd party risk management te verbeteren, hoe zij hun security performance benchmarken en welke hulpmiddelen zij hierbij inzetten.