Marcel Schipper

Commercial Lead bij Telindus

Marcel Schipper is Commercial Lead bij Telindus Security. Marcel begeleidt organisaties met het verbinden van hun business doelen met innovatieve IT-toepassingen en een veilige bedrijfsvoering. Met een achtergrond in Bedrijfskundige Informatica en een brede expertise in business consultancy, cloud, managed services en cybersecurity, heeft Marcel de juiste kennis in huis. In zijn lange loopbaan heeft hij ervaring opgedaan in onder andere de zorgsector, e-commerce, zakelijke dienstverlening en industrie.

 

SessieLive assessment: hoe staat de security er binnen jouw organisatie voor?
Is jouw organisatie in staat om zich continu te blijven wapenen tegen cyberdreigingen? Een integrale security aanpak is noodzakelijk. Tijdens deze interactieve sessie stellen we vast wat het gezamenlijke volwassenheidsniveau is van de organisaties in de zaal en leer je hoe jouw organisatie zich daartoe verhoudt. En hoe zit het de prioriteit van security binnen jouw organisatie? Krijg inzicht in hoe je security op de agenda van de board kunt zetten.

Onderwerpen die daarbij aan bod komen:

  • Hoe goed is het zicht op verdachte meldingen of gedragingen op het netwerk?
  • Hoe verloopt het overleg over cyber security? Zijn er vaste momenten? Wat komt er aan bod en wie zijn daarbij betrokken?
  • Is er een communicatie- en crisisplan voor het opvolgen van security incidenten? Waar bestaat deze uit en wordt deze ook getest?

Tijdens deze sessie geven wij je inzicht in hoe organisaties omgaan met security en waar jouw organisatie staat. Je krijgt handvatten om je volwassenheidsniveau op het gebied van cyber security te verhogen en daarmee de risico’s te verlagen.