Twan van Ravestein

Cyber Security Expert bij Telindus

Twan van Ravestein is Cyber Security Expert bij Telindus. Hij adviseert klanten bij het opzetten, onderhouden en continu verbeteren van hun informatiebeveiliging. Met een achtergrond als systeem- en netwerkbeheerder voor informatiebeveiliging en een brede expertise op het gebied van governance, risk en compliance, heeft Twan de juiste kennis in huis om securitydreigingen bij klanten in kaart te brengen en hen te helpen bij het inrichten van een integrale security aanpak. In zijn loopbaan heeft hij ervaring opgedaan als Security Officer en als cyber Security Consultant. Daarmee is Twan een ervaren businesspartner voor klanten van Telindus.

 

SessieLive assessment: hoe staat de security er binnen jouw organisatie voor?
Is jouw organisatie in staat om zich continu te blijven wapenen tegen cyberdreigingen? Een integrale security aanpak is noodzakelijk. Tijdens deze interactieve sessie stellen we vast wat het gezamenlijke volwassenheidsniveau is van de organisaties in de zaal en leer je hoe jouw organisatie zich daartoe verhoudt.

Onderwerpen die daarbij aan bod komen:

  • Hoe goed is het zicht op verdachte meldingen of gedragingen op het netwerk?
  • Hoe verloopt het overleg over cyber security? Zijn er vaste momenten? Wat komt er aan bod en wie zijn daarbij betrokken?
  • Is er een communicatie- en crisisplan voor het opvolgen van security incidenten? Waar bestaat deze uit en wordt deze ook getest?

Tijdens deze sessie geven wij je inzicht in hoe organisaties omgaan met security en waar jouw organisatie staat. Je krijgt handvatten om je volwassenheidsniveau op het gebied van cyber security te verhogen en daarmee de risico’s te verlagen.